Lijst van onderwijs, scholen en taalscholen in Rusland
Rusland

Rusland

Reiswaarschuwing voor Rusland: Reis in geen geval naar Rusland!

Er zijn GEEN vlucht- of treinverbindingen en uw creditcards zullen niet werken. Uw paspoort kan in beslag worden genomen en een veilige uitreis is niet gegarandeerd!

De kans op intimidatie van Amerikaanse en Europese burgers door Russische overheidsbeambten is zeer groot! Vertrouw Rusland NIET! Het is gewoon te gevaarlijk! Er is ook een risico van willekeurige arrestatie en gijzeling. Rusland kan ook elk moment de grenzen volledig sluiten.

Toon kracht en dat je geeft om ethische en morele normen en reis nooit meer naar Rusland totdat de Russische oorlogsmisdadigers zijn veroordeeld en opgesloten of dood zijn.

203ste dag van oorlog: De oorlogsmisdadiger, psychopaat en president van Rusland valt nu Syrië aan. De luchtaanvallen van Moskou in het noorden van Syrië doden veel mensen. Poetin gebruikt ook clusterbommen.

202ste dag van de oorlog: VN-ambassadeur Linda Thomas-Greenfield zegt dat er bewijs is dat Rusland honderdduizenden mensen naar Rusland heeft gedeporteerd. Dit is een zeer slechte oorlogsmisdaad. Rusland geeft de VN en mensenrechtenorganisaties geen toegang tot deze deportatiekampen.

201e dag van de oorlog: de Russen blijven de kerncentrale van Zaporizja beschieten en geven Oekraïne de schuld. De gemene Russen dreigen de wereld met nucleaire verwoesting door de kerncentrale en een ernstig ongeluk daar.

200ste dag van de oorlog: Poetin zal de geschiedenis ingaan als een van Ruslands grootste oorlogsmisdadigers, samen met Stalin. Of hij krankzinnig of megalomaan is, valt nog te bezien. Het is onbegrijpelijk dat de Russen hem zelf niet tegenhouden. Hij regeert zoals de fascisten in de Tweede Wereldoorlog.

199e dag van de oorlog: Steeds meer Russische soldaten en huurlingen weigeren dienst en willen niet vechten of toetje spelen. Rusland betaalt hun loon niet, zorgt niet voor voldoende voedsel en kleding en laat zijn strijders in de steek. Ook de families van de tienduizenden gesneuvelde soldaten worden niet ingelicht. Ook is de leiding van het leger volkomen onthoofd en zijn de wapens verouderd maar zeer gevaarlijk.

198e dag van de oorlog: De oorlogsmisdadiger en president Poetin van Rusland bezoekt een militaire manoeuvre van Rusland en China in het veilige oosten van Rusland. Aan het front in Oekraïne durft de lafaard Poetin zich niet te laten zien. Volgens het Russische statistiekbureau hebben al 419.000 mensen Rusland verlaten.

197e dag van de oorlog: Rusland vreest voor een diepe economische crisis door de oorlog tegen Oekraïne en de sancties. Veel goed opgeleide wetenschappers en IT-specialisten verlaten Rusland en gaan liever in het Westen wonen.

196e oorlogsdag: De Turkse despoot, dictator en president Erdogan legt vandaag uit dat het westen zelf de schuld is van het energietekort en dit alleen vanwege de sancties tegen Rusland vanwege de Oekraïne oorlog. Erdogan vergeet dat zijn vriend Poetin de oorlog is begonnen en Oekraïne is binnengevallen.

195e dag van de oorlog: Oorlogsmisdadiger en president Poetin van Rusland kondigt aan dat er geen gas meer aan het Westen zal worden geleverd zolang de sancties die Rusland zijn opgelegd - vanwege de aanval van Rusland op Oekraïne - niet worden ingetrokken. Dit zal het Westen kort en hard treffen - maar Rusland en zijn corrupte economie tientallen jaren terugzetten.

194e dag van de oorlog: Poetin en de Russen stoppen met de levering van gas aan Europa. Naar verluidt is een technisch mankement de schuldige. Dat is goed, want het betekent dat Europa sneller onafhankelijk van Rusland zal moeten worden en NOOIT meer gas of olie uit Rusland zal importeren. Dit zal de Russische economie meer blijvend schaden dan de Europese.

193e dag van de oorlog: Woordvoerster Maria Sacharov van het Kremlin bedreigt de EU en de westerse wereld opnieuw met radioactieve straling, d.w.z. kernbommen of een ongeluk met een kerncentrale. De Russen beschieten per ongeluk hun eigen stad Belgorod, 40 kilometer van de Oekraïense grens.

192e dag van de oorlog: Iets van het ergste en volstrekt onverklaarbare in de vrije westerse wereld is dat de meeste Russen nog steeds achter Poetin staan en alle leugens geloven.

191e oorlogsdag: de lijst van leugens en misdaden van Poetin en zijn vazallen wordt met de dag langer. De oorlog van Rusland tegen Oekraïne wordt met de dag harder en de Russen bombarderen zoveel mogelijk. Ze willen met veel doden en de burgerbevolking uitputten. Het kan de Russen niet schelen hoeveel kinderen en vrouwen en gepensioneerden sterven. Het kan de oorlogsmisdadiger Poetin en zijn ultra-kwaadaardige generaals ook niet schelen hoeveel van hun eigen soldaten sterven.

190ste dag van de oorlog: Rusland laat IAEA-experts toe om de kerncentrale in Zaporizhzhya te bezoeken. De experts beginnen hun weg naar de kerncentrale om te zien hoe veilig deze nog is. Rusland bombardeert de route van het IAEA-team om hen te verwelkomen. Gewoonweg misdadig en verachtelijk! Het toont eens te meer aan dat de Russen onder geen enkele omstandigheid te vertrouwen zijn.

189ste dag van de oorlog: Rusland doodt weer een oligarch. Deze keer valt een Lukoil baas uit een raam. Het is een hele reeks moorden door de Russen die onopgelost blijven.

188e oorlogsdag: een van de grootste Russen, Michail Gorbatsjov, sterft en Poetin kondigt aan dat hij wegens tijdgebrek niet bij de begrafenis aanwezig kan zijn.

187e dag van de oorlog: Rusland dreigt de EU: als de EU stopt met het geven van Russenvisa voor de vakanties, wil Rusland reageren met vergelding. Dus moet Rusland dan geen toeristenvisa meer afgeven aan Europeanen voor Rusland. Dat mag ook wel, want niemand wil toch meer vrijwillig naar Rusland voor vakanties. En waarom zouden Russen naar het zo gehate Westen reizen voor vakanties?

Dag 186 van de oorlog: India is nu een van Ruslands bondgenoten en heeft de vrije wereld in de steek gelaten. Rusland betreurt de houding van Estland, Letland en Litouwen tegenover Rusland en de Russen. Aangezien Rusland de ongerechtvaardigde oorlog tegen Oekraïne is begonnen, mag Rusland niet klagen als de Russen niet zo welkom zijn in de vrije westerse wereld.

Dag 185 van de oorlog: Rusland plant een militaire manoeuvre genaamd Vostok met meer dan 50.000 manschappen. China, India en Wit-Rusland zullen ook deelnemen. Zo worden enkele schurkenstaten verenigd en tonen hun ware gezicht waar hun voorkeuren liggen.

184e dag van de oorlog: De excuses van de Russische minister van defensie en oorlogsmisdadiger Sergei Shoigu worden steeds dommer. Hij verklaart de haperende opmars van zijn leger met het feit dat dit zo gewenst was. Dit zou leiden tot minder burgerdoden onder de Oekraïense bevolking. Waarom bombardeert Rusland dan al meer dan zes maanden dag en nacht burgerdoelen in Oekraïne?

183e dag van oorlog: Oorlogsmisdadiger Poetin en zijn Kremlinbende hebben een van de laatste oppositieleden gearresteerd. Gisteren werd de Kremlin criticus Jevgeni Roisman gearresteerd. Hij riskeert minstens vijf jaar gevangenisstraf. Roisman was de voormalige burgemeester van Jekaterinenburg.

182ste dag van de oorlog: 24 augustus 2022 - ZES MAANDEN OORLOG: De wrede Russen zijn de oorlog in Oekraïne begonnen zonder reden en niets anders is de waarheid. Punt uit! Vertrouw de Russen nooit, wat ze ook zeggen of doen.

181ste dag van de oorlog: Vandaag hebben de Russen een ZDF verslaggever uit Duitsland gearresteerd, omdat hij mensen filmde die graffiti spoten tegen de oorlog. Poetin onderdrukt zijn volk en heeft de persvrijheid afgeschaft. Iedereen die het waagt om de aanval tegen Oekraïne "oorlog" te noemen of Poetin te bekritiseren, gaat onmiddellijk de gevangenis in.

180e dag van de oorlog: Dictator Poetin dreigt de wereld opnieuw met de kerncentrale Zaporizja en een mogelijk superongeluk. Vrijwel alles waarvan Rusland het Westen beschuldigt, doet Rusland zelf. De valse informatie heeft systeem in Rusland.

179e oorlogsdag: moord op de dochter van de ultranationalist Dugin, Darya Dugina, brengt Rusland aan het wankelen. Het Kremlin geeft onmiddellijk de Oekraïners de schuld, hoewel een Russische partizanengroep onder leiding van Ilya Ponomarev de verantwoordelijkheid op zich neemt. Deze Russische partizanengroep wil Poetin en zijn volgelingen omverwerpen en elimineren en Rusland van Poetin bevrijden.

178e Oorlogsdag: De Russen en oligarchen die zich ten onrechte hebben verrijkt aan de staat verlaten nu de Cote d'Azur in Frankrijk en gaan nu feesten in de schurkenstaat Turkije waar ze zeer welkom zijn.

177e oorlogsdag: Niets nieuws van de oorlogsmisdadiger Poetin. Hij geeft opnieuw het Westen de schuld en verzuimt misleidend te beseffen dat hij, dictator Poetin, de oorlog in Oekraïne (2022) en tegen de Krim (2014) is begonnen! Het zijn overal Rusland en China die vrede in de wereld verhinderen. Zelfs het hoofd van de Doema, Vjatsjeslav Volodin, geeft het Westen en Washington de schuld. Toch is maar één land de onnodige en wrede oorlog in Oekraïne begonnen: RUSLAND! Rusland zou de oorlog onmiddellijk en op elk moment kunnen stoppen. Het wordt dringend tijd dat Russen niet meer naar Europa mogen reizen. Ze komen als toeristen en doen aan spionage en sabotage.

176e dag van de oorlog: Poetin wil Rusland ook cultureel terugvoeren naar de Middeleeuwen: US Blockbuster, Rock'n Roll en westerse waarden moeten verboden worden in Rusland. Alleen kunstenaars, muzikanten en filmmakers die trouw zijn aan het Kremlin mogen werken en hun producten laten zien. Poetin vindt dat Rusland genoeg heeft van Hollywood en liberale waarden en weer een dictatuur moet worden zoals ten tijde van de USSR.

175ste oorlogsdag: De Russische oorlogsmisdadiger en minister van defensie zegt vandaag dat hij op dit moment geen noodzaak ziet om kernwapens in te zetten in Oekraïne. Deze verklaring is dubbel gevaarlijk. Ten eerste zegt hij "op dit moment" en ten tweede heeft de Russische oorlog in Oekraïne ons geleerd dat de Russen altijd liegen.

174e dag van de oorlog: op 17 november 2022 zal het vonnis over het neerhalen van vlucht MH17 worden geveld. Ruim acht jaar geleden werd het passagiersvliegtuig van Malaysia Airlines neergeschoten door een Russische raket (type Buk) en 298 mensen kwamen om. De meeste doden waren Nederlanders. Rusland ontkent tot op de dag van vandaag elke verantwoordelijkheid en geeft zoals gewoonlijk Oekraïne de schuld. Dit is het normale gedrag van de gemene Russen. Rusland heeft al decennia lang elk vertrouwen in zijn regering en instellingen vernietigd.

173e dag van de oorlog: Omdat de wapens van de Russen erg slecht zijn, kunnen ze ook niet goed richten en raken ze vooral burgerdoelen, waarbij vrouwen en kinderen omkomen. Of ze doen het expres, je weet maar nooit met die brutale Russen. In ieder geval zullen de megalomane Poetin en zijn abnormale generaals hopelijk berecht en gestraft worden door het internationale tribunaal voor oorlogsmisdaden.

172ste dag van de oorlog: Wie had gedacht dat er een natie zou zijn die in 2020 nog een brute oorlog in Europa zou beginnen. Het gruwelijk gemene Rusland is erin geslaagd te doen wat niemand meer geloofde. Midden in Europa zijn de Russen aan het moorden, verkrachten en beroven. En de waarheid en de vrijheid zijn in Rusland al lang geleden gestorven.

Dag 171 van de oorlog: de Russen behandelen hun strijders aan het front slecht. Ze krijgen geen loon en nauwelijks te eten. Daarom worden ze aangemoedigd om te plunderen, te stelen en te nemen wat ze kunnen. De stemming van de Russische strijders heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Ook worden de lichamen van de omgekomen strijders niet aan hun families overhandigd, noch worden de families ingelicht over de dood van hun zonen. Dit zou de vechtmoraal van de gemene Russen nog meer verzwakken en Poetin en zijn trawanten blijven maar praten dat hun oorlog - die in Rusland niet zo genoemd mag worden - succesvol verloopt volgens plan.

170e dag van de oorlog: Russen zijn gruwelijke oorlogsmisdadigers en ongelooflijke leugenaars en lafaards. Nu hebben ze hun artillerie rond een van de grootste kerncentrales van Europa geplaatst om van daaruit Oekraïense steden te bombarderen. Ze accepteren gewoon een kerncentrale die in elkaar stort. Het kan ze niet schelen en ze zullen zoals gewoonlijk alles ontkennen en Oekraïne en het Westen de schuld geven.

BREAKING NIEUWS:
De wrede Russen bombarderen een kamp met Oekraïense krijgsgevangenen en doden hen. Ze geven onmiddellijk Oekraïne de schuld. Maar onderschepte telefoongesprekken bewijzen duidelijk dat Rusland deze kampen bombardeerde. De Russen zijn lafhartiger en gemener dan ooit. De reputatie van de Russen zal nog decennia lang ernstig beschadigd zijn.

169e dag van oorlog: Medvedev noemt Georgië en Kazachstan als kunstmatige staten die binnenkort weer deel zullen uitmaken van de nieuwe USSR. Hij schrijft op Telegram dat binnenkort alle mensen weer vreedzaam zullen samenleven in de nieuwe USSR. Kort daarna is de post verwijderd en beweerde Medvedev dat zijn Telegram-account was gehackt. Altijd op de oude leugenachtige manier van de Russen.

168e dag van de oorlog: Rusland heeft zoveel graan gestolen in Oekraïne dat ze de wereld en de VN nauwelijks kunnen uitleggen waar het is. Nu beweren ze dat op de Krim, die door Oekraïne werd gestolen (2004), de beste oogst in 30 jaar is binnengehaald en dat ze daarom zoveel graan hebben. Geen wonder dat de gemene Russen al het graan stelen!

167e dag van de oorlog: Rusland is een onruststoker over de hele wereld. De schurkenstaat Servië, een goede vriend van Rusland, probeert nu een conflict met Kosovo om te buigen in een gewapend conflict. Het is duidelijk dat Poetin een nieuwe oorlog op de Balkan aan het uitlokken is.

166e dag van de oorlog: elke dag worden nieuwe gruweldaden van de Russen bekend. En elke dag worden nieuwe leugens van Rusland ontmaskerd. Blijkbaar hebben de Russen krijgsgevangenen gedood en vervolgens naar een gevangenis gebracht, die ze vervolgens hebben gebombardeerd, onder het voorwendsel dat het de Oekraïners waren. De Russen zijn echt verachtelijk en wreed.

BREAKING NIEUWS:
De schurken Russen hebben vandaag graanondernemer Olexy Vadaturskyy en zijn vrouw vermoord! De gemene Russen hebben hun huis opzettelijk beschoten tijdens de nacht. De uiterst kwaadaardige Russen proberen alles om de graanexport van Oekraïne te saboteren. Hoewel de Russen hebben ingestemd met de exportovereenkomst, verhinderen ze die op alle mogelijke manieren.

165e oorlogsdag: Helaas hebben we sinds we deze oorlogsblog over Rusland schrijven NOOIT één positief ding over de Russen kunnen schrijven. Ze zijn zo verschrikkelijk slecht dat het moeilijk te geloven is. Elke uitspraak van het Kremlin is een leugen of verdraait de werkelijkheid.

BREAKING NIEUWS: Dictator Poetin en leugenaar Lavrov vrezen dat in de vrije wereld de pers niet meer vrij is. Als het niet zo tragisch was, zou het grappig zijn. In Rusland, waar alle kritische media verboden zijn en dissidenten zonder reden in de gevangenis worden gezet, maakt men zich zorgen over de vrije pers in de vrije wereld. Alle tegenstanders van dictator Poetin, zoals Ilja Jasjin, Michail Borisovitsj Chodorkovski, Alexei Navalny, werden veroordeeld tot meerdere jaren gevangenisstraf in de wrede gevangenissen van Rusland.

164e dag van de oorlog: Rusland schept op over zijn "vrienden" - hoe vreemd. Noord-Korea, Oeganda, Syrië, Turkije en andere schurkenstaten.

163e dag van de oorlog: Zelfs volgens de laagst mogelijke ethische en morele normen van de Russen is het afschuwelijk en wreed dat ze nu hongersnood als wapen gebruiken. De Russen verhinderen de uitvoer van tarwe uit Oekraïne naar de Derde Wereld. Daar dreigen ze met nog ergere hongersnoden dan voorheen.

162ste dag van de oorlog: "Ivan de Verschrikkelijke" heeft een nakomeling gevonden: "Poetin de Verschrikkelijke'. Samen met leugenaar Lavrov, zijn de twee verantwoordelijk en schuldig voor de ergste oorlogsmisdaden sinds de Tweede Wereldoorlog. President Alexander Loekasjenko van Wit-Rusland, vriend van Poetin en Rusland, waarschuwt de strijdende partijen opnieuw voor een kernoorlog.

161ste dag van de oorlog: Poetin en Lavrvov gebruiken de ergste waarheidvervalsende propaganda. Alle Russen die dit niet willen geloven en terugvechten gaan onmiddellijk de gevangenis in of erger. Alle vrije media, TV stations, Facebook en Google zijn verboden. Alle websites die de waarheid verspreiden over de wrede Russische oorlog tegen Oekraïne zijn verboden.

160e dag van de oorlog: Rusland probeert Wikipedia (Wikimedia) te verbieden, omdat Rusland wil voorkomen dat de waarheid wordt verspreid over het bloedbad van Butcha, de Russische invasie in Oekraïne en andere artikelen over oorlogsmisdaden. Rusland probeert zijn oorlogsmisdaden met alle middelen in de doofpot te stoppen en te verbergen.

159e dag van de oorlog: Rusland staat op de zwarte lijst voor mensenhandel. Rusland rekruteert kindsoldaten en heeft tienduizenden kinderen van Oekraïne naar Rusland gesmokkeld. Niemand weet waar ze zijn en het Rode Kruis heeft geen toegang tot hen.

158ste dag van oorlog: Dmitry Medvedev, plaatsvervangend hoofd van de Russische Veiligheidsraad, dreigt Oekraïne weg te vagen. Oekraïne moet van de wereldkaart verdwijnen. Medvedev, die als Russische president relatief normaal en gematigd leek, heeft nu alle fatsoen en gezicht verloren. Samen met Poetin de Verschrikkelijke is hij nu het gezicht van het kwaad in Rusland geworden.

BREAKING NEWS - Rusland stemt in met de VN en Turkije dat de Oekraïners het graan uit Odessa kunnen exporteren dat dringend nodig is in de derde wereld! De volgende dag bombardeert het leugenachtige en wrede Rusland precies deze haven in Odessa. Daarna ontkent het laffe Rusland deze aanval. Wanneer het bewijs van het wereldpubliek overweldigend wordt, moet Rusland de aanval toegeven. Rusland is nooit en te nimmer te vertrouwen - maar dat wist de wereld al. Rusland was een beetje op weg naar democratie totdat Poetin alles verpestte en muteerde in een onderdrukkende dictator, heerser en oorlogsmisdadiger.

157e dag van de oorlog: het ultrareine Rusland bombardeert elke nacht tientallen steden en treft lukraak burgerdoelen. Weer zijn er veel kinderen, vrouwen en mannen gedood. Rusland wordt met de dag slechter, hoewel dat nauwelijks meer mogelijk is. De oorlogsmisdadiger Medvedev dreigt bijna elke dag met atoombommen en de vernietiging van Europa. Iedereen in Rusland schijnt gek geworden te zijn en afschuwelijk slecht! En toch zijn de Russen verbaasd dat niemand hen meer mag en dat niemand hen ooit nog zal vertrouwen.

156e dag van de oorlog: Rusland blijft de criminele "Wagner Group" gebruiken. Een uiterst brute huurlingenmacht die geen ethiek of normen kent, maar gewoon geniet van het doden. Rusland schept hier genoegen in.
In Irwin en Butscha, nadat de Russen zich hadden teruggetrokken, was de verschrikking duidelijk: honderden burgers, kinderen en vrouwen vermoord.

155e dag van de oorlog: alle bedrijven die hoge ethische normen kennen, hebben Rusland verlaten en de betrekkingen met Rusland verbroken. Deze bedrijven drijven geen handel meer met Rusland en verkopen hun producten niet meer aan Rusland. Een paar bedrijven verkopen Rusland helaas nog steeds met ongeloofwaardige verklaringen. Zij worden vaak bedreigd met boycots.

154e dag van de oorlog: het snode Rusland schept op over alle graandiefstallen in Oekraïne. En verkoopt dit aan gewetenloze graanhandelaars in schurkenstaten. Poetin is een van de grootste schurken sinds de Tweede Wereldoorlog en de democratische en vrije wereld heeft alle vertrouwen in Rusland en de Russen verloren!

153 Oorlogsdag: Terwijl het Westen staat voor vernieuwing en inventiviteit, kan Rusland alleen maar vernietigen en vernielen. Er is geen product dat de wereld van Rusland nodig heeft, behalve olie, gas en goud. Het enige wat Rusland kan doen is wapens uitvinden waarmee ze de wereld kunnen vernietigen. Wat Rusland ook produceert, het dient alleen om zijn eigen macht te behouden en het Westen te bedreigen.

152e dag van de oorlog: De terreurstaat Rusland bombardeerde het centrum van Vinnytsia. Veel burgers stierven. Sinds het begin van de oorlog heeft het barbaarse Rusland 17.600 raketaanvallen uitgevoerd op Oekraïne. Daarvan hebben er 17.300 burgerdoelen geraakt en slechts 300 militaire doelen. Rusland is de grootste oorlogsmisdadiger sinds de Tweede Wereldoorlog!

151e dag van de oorlog: De hoofdaanklager van het Wereld Strafhof, Karim Khan, heeft de internationale gemeenschap opgeroepen aan te dringen op de vervolging van oorlogsmisdaden die de Russen in Oekraïne hebben begaan. Er zijn al meer dan 15.000 gevallen van oorlogsmisdaden door de Russen in onderzoek.

150e dag van de oorlog: omdat Poetin het land niet militair op de knieën kan krijgen, wil hij nu de bevolking uithongeren met gerichte aanvallen op de Oekraïense graanoogst. De criminele Russen gebruiken nu brandbommen om dit te doen.

Dag 149 van de oorlog: De volgende schurkenstaten onderhandelen nu met Rusland over goedkope olie en gas: Brazilië, India, Sri Lanka en Laos. Aan de kant van de oorlogsmisdadiger Rusland staan ook Wit-Rusland, China, Iran, Syrië, Hongarije, Servië en Noord-Korea.

148e dag van de oorlog: Poetin heeft een nieuwe wet ondertekend die oppositieleden, journalisten en mensenrechtenactivisten volledig onderdrukt. Ze kunnen onmiddellijk worden opgesloten voor 7 jaar zonder verder bewijs.

147e dag van de oorlog: minister van Defensie Shoigu geeft bevel tot uitbreiding van de Russische aanvallen op Oekraïne. 14 miljoen Oekraïners zijn op de vlucht voor de wrede en gemene Russen. Elke dag worden er meer oorlogsmisdaden en terroristische aanslagen gepleegd door de Russen.

146e dag van de oorlog: de Oekraïense minister van Justitie Denys Maljuska is ervan overtuigd dat de Kremlin despoot Vladimir Poetin en zijn minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov gevangen zullen worden gezet voor de aanvalsoorlog tegen zijn land. De enige vraag is wanneer. Maar hopelijk eerder vroeger dan later!

145e dag van de oorlog: Poetin wil voortaan als heerser worden aangesproken en niet meer als president. Weer een krankzinnige vlaag van grootheidswaanzin. Opnieuw dreigt Rusland met zijn kernwapens en geeft de westerse landen de schuld. Rusland vergeet weer eens dat het Oekraïne zonder reden heeft aangevallen.

144e dag van de oorlog: de schurkenstaat Iran zal de Russische oorlogsmisdadigers wapens leveren voor hun aanvalsoorlog tegen Oekraïne. Het vrije Westen voorziet Oekraïne van wapens voor zijn verdediging.

143e dag van oorlog: de Russische president Vladimir Poetin voert niet alleen oorlog tegen Oekraïne, maar steelt ook van het land. Rusland steelt tonnen graan uit de bezette gebieden in het oosten en zuiden en verscheept het illegaal. De Russische soldaten stelen alles wat ze kunnen uit de huizen van de Oekraïners.

142e dag van de oorlog: de Russen beginnen de Oekraïense graanvelden plat te branden met verboden clusterbommen. Dit verergert de hongersnood in de Derde Wereld dramatisch.
De Russen bombarderen nu ook weer woonwijken in Kharkiv. Het lijden van de bevolking is heel erg. Voornamelijk kinderen, vrouwen en oude mensen sterven. De mannen zijn weg en moeten tegen Rusland vechten.

141e dag van de oorlog: Duitsland is de grootste geldschieter van de oorlog van Rusland in Oekraïne. Elke maand worden miljarden euro's aan Rusland betaald voor gas. Bovendien levert Duitsland, ondanks aankondigingen van het tegendeel, niet genoeg zware wapens aan Oekraïne.

140e dag van de oorlog: Rusland is een boosaardige dictatuur geworden onder Poetin. En Poetin kan dit alleen maar afleiden door oorlogen te beginnen. Hij denkt dat hij op die manier de Russen bij elkaar kan houden. Hopelijk heeft hij ongelijk en zijn zijn mensen niet zo dom. Maar aangezien Poetin en het Kremlin iedereen onderdrukken en de vrije pers niet meer bestaat, weten we niet wat de Russen echt denken. Denken is gevaarlijk in het Rusland van vandaag!

139e dag van de oorlog: Rusland is Oekraïne binnengevallen en heeft aanvallen gelanceerd, niet alleen vanuit Oekraïne zelf, maar ook vanuit Rusland, Wit-Rusland, de Krim en de Zwarte Zee, waarbij tienduizenden kinderen, vrouwen en mannen zijn gedood.
Kremlinleider Vladimir Poetin dreigt met verstrekkende gevolgen voor het Westen als de sancties tegen zijn land worden uitgebreid. Deze sancties zijn alleen ingevoerd vanwege de Russische agressieoorlog tegen Oekraïne.

138e dag van de oorlog: Poetin herhaalt dat de Russen over een enorm potentieel aan militairen en wapens beschikken en tot dusver slechts een zeer klein deel tegen Oekraïne hebben gebruikt. De oorlog begint nu pas echt. De Russen zijn wereldkampioen in liegen en oorlogsmisdaden plegen. Ze gebruiken het doden van kinderen en het verkrachten van vrouwen als wapens.

137e dag van de oorlog: De voorzitter van de Doema bedreigt de VS: "Alaska was vroeger ook Russisch". Rusland heeft onlangs benadrukt dat het zijn vroegere gebieden zo nodig met nieuwe oorlogen wil veroveren. Het Kremlin dreigt ook de EU en Litouwen met harde maatregelen over Kaliningrad.

136e dag van de oorlog: duidelijke aankondiging van de minister van Lies Lavrov na de G20-bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken op Bali (Indonesië): "Wij hebben niets te bespreken met het Westen".
Vanuit dit oogpunt hoeft Poetin niet naar de G20-bijeenkomst van presidenten te gaan. Het heeft absoluut geen zin om met de dictator en oorlogsmisdadiger Poetin te praten. Het leidt nergens toe. De Russen willen geen seconde met het Westen onderhandelen, hoewel zij dit keer op keer hebben benadrukt.

135e dag van oorlog: De wereld vraagt zich af wat Poetin met Oekraïne van plan is. Tienduizenden doden, verwoeste steden en infrastructuur, verkrachtingen en martelingen. De wrede Russische aanvalsoorlog woedt nu al meer dan vier maanden in Oekraïne. Wat zal Poetin hierna aanvallen en vernietigen? De vrije wereld staat eensgezind achter Oekraïne en veroordeelt Rusland.
De Russische minister van Buitenlandse Zaken, oorlogsmisdadiger Lavrov, verliet de G20-bijeenkomst in Bali, Indonesië, onmiddellijk na zijn toespraak. Hij wilde de reactie van de andere ministers van Buitenlandse Zaken niet horen. Zo laf!

134e oorlogsdag: Voormalig president van Rusland Medvedev herinnert de wereld opnieuw aan Ruslands kernwapens. Als de oorlogsmisdaden van Rusland worden bestraft, zou dat kunnen betekenen dat Rusland de hele mensheid wegvaagt. De wereld zou veel beter af zijn zonder Rusland!

133e dag van de oorlog: De Russen doen hun best om de meest impopulaire natie ter wereld te worden. Zij beginnen zinloze oorlogen, vermoorden burgers in Oekraïne en bedreigen de rest van de wereld. Ze stelen het graan en kijken toe hoe arme landen door hongersnood worden geteisterd. Poetin ziet zichzelf altijd in het gelijk en alle anderen zijn de schuldigen! Schande over Rusland!

132e dag van de oorlog: Helaas hebben de Russen vandaag ook een drukke markt in het centrum van Slowjansk beschoten. Er zijn veel doden en gewonden onder de burgerbevolking.

131e dag van de oorlog: Russen zijn ongelooflijk cynisch: Kremlin beschuldigt Westen van oorlogszucht. Rusland zegt van wel. Het Rusland dat op verraderlijke wijze Oekraïne is binnengevallen en al meer dan vier maanden een wrede oorlog voert tegen onschuldige kinderen, vrouwen en mannen, en hen genadeloos doodt!
Onlangs is ook Wit-Rusland begonnen Oekraïne en het Westen te bedreigen! Tot nu toe heeft Wit-Rusland zijn grondgebied ter beschikking van de Russen gesteld, zodat de Russen ook van daaruit hun raketten tegen Oekraïne konden lanceren.

130e oorlogsdag: dictator Poetin schaft de laatste politieke vrijheden af: 3000 websites van de oppositie worden geblokkeerd, 200 mediakanalen worden geblokkeerd en de oppositie wordt volledig het zwijgen opgelegd of zonder vorm van proces gevangengezet. Poetin en het Kremlin manipuleren al het nieuws en de tienduizenden oorlogsslachtoffers worden verborgen gehouden voor de eigen bevolking. Rusland is brutaal, gevaarlijk en leugenachtig. Dissident Alexey Navalny wordt al maandenlang zonder reden vastgehouden in de ergste gevangenis van Rusland in de buurt van Vladimir en wordt dagelijks psychisch gemarteld. Schande over Rusland!

129e dag van de oorlog: Poetin en zijn barbaarse Russen bombarderen weer burgerdoelen in heel Oekraïne. Ze blijven proberen om de burgerbevolking overal te raken met hun bommen. Ziekenhuizen, winkelcentra en pretparken zijn de voornaamste doelwitten. Rusland ontkent dit altijd onmiddellijk, hoewel de laffe Russen precies weten waar ze mee bezig zijn.

128e dag van de oorlog: Poetin noemt NAVO imperialistisch "belachelijk", zegt bondskanselier Scholz. De NAVO is een louter defensieve alliantie. In plaats daarvan is het Rusland zelf dat imperialistisch optreedt. Rusland is Oekraïne immers zonder reden binnengevallen. De NAVO is niets binnengevallen.

127e dag van de oorlog: Honderden door de Russen gedode burgers worden nog steeds gevonden in Mariupol. Kinderen, vrouwen en mannen werden zonder onderscheid door de Russen gedood en nadien begraven of in massagraven gegooid.
Turkije, respectievelijk de autocratische president Erdogan, geeft het verzet tegen de toelating van Zweden en Finland tot de NAVO op. Dit maakt een einde aan Erdogans chantage van de NAVO. Poetin heeft zijn doel om de NAVO te splijten niet bereikt en is wereldwijd verder geïsoleerd.

126e dag van de oorlog: Rusland zet zichzelf wereldwijd steeds meer buitenspel met zijn brute aanval op Oekraïne. De westerse wereld steunt het dappere Oekraïense volk tegen het barbaarse Rusland. Rusland dreigt Duitsland en Engeland met vernietiging.
Oligarch Deripaska spreekt in het openbaar in Moskou over een "oorlog" die een "kolossale vergissing" is. Hij spreekt ook Kremlin-leider Poetin tegen: de sancties zijn "natuurlijk pijnlijker" voor Rusland dan voor het Westen. Het woord "oorlog" werd verboden door Poetin. Zelden hoor je zulke duidelijke woorden van de Russische elite en kritiek op de oorlog van Poetin in Rusland.

125ste Oorlogsdag: We zouden graag eens iets goeds over de Russen schrijven. Maar wat? De Russische troepen gedragen zich in Oekraïne zoals de terreurmilitie "IS" de Islamitische Staat zich gedraagt. Hoogst misdadig, ziek, onmenselijk en verachtelijk! De Russen brengen met hun oorlogen de vrede op de hele wereld in gevaar! Daar lijken ze zich helemaal niets van aan te trekken.

124e dag van de oorlog: Andrej Goerulyov, een naaste vertrouweling van oorlogsmisdadiger Vladimir Poetin en afgevaardigde in de Doema, zei gisteren: Als het tot de derde wereldoorlog komt (die de Russen zijn begonnen!), is het eerste wat Rusland zou doen Londen bombarderen. Helaas, niets nieuws, maar de Russen zijn echt walgelijk slecht en bedrieglijk.
Helaas hebben de Russen vandaag weer een brute raketaanval uitgevoerd op een druk winkelcentrum in de stad Kremenchuk. Er waren weer veel doden en gewonden. Allemaal onschuldige mensen die zijn overgeleverd aan het wrede despotisme van de Russen en Poetin.

123ste dag van de oorlog: Russische oorlogsmisdadigers, president Poetin, oud-president Medvedev en minister van Buitenlandse Zaken Lavrov bespotten de vrije wereld en zijn er zeker van dat de schurkenstaat Rusland succes zal hebben met zijn oorlogen. Rusland is vier maanden geleden in Europa de grootste oorlog sinds de Tweede Wereldoorlog begonnen, zonder enige reden en op gemene wijze!
De gemene Russen hebben vandaag tijdens de G7-bijeenkomst van de vrije wereld opnieuw walgelijke aanvallen op Kiev gelanceerd.

122e oorlogsdag: het barbaarse Rusland gijzelt de hele wereld. Ongeveer 350 miljoen mensen worden bedreigd door voedseltekorten in de derde wereld. Rusland blokkeert met succes de graanexport uit Oekraïne en is medeplichtig aan dit debacle. De Russen hebben alle moraal en fatsoen verloren. Rusland doet er alles aan om de wereld stap voor stap naar een Derde Wereldoorlog te leiden, die zonder reden is begonnen door de Russen en een op macht beluste Poetin!

121ste dag van de oorlog: In de afgelopen weken hebben de Russische troepen elke verdedigingspositie van de Oekraïners vernietigd. De afgelopen vier maanden hebben de gemene Russen geprobeerd zoveel mogelijk te vernietigen in Oekraïne, zoveel mogelijk mensen te vermoorden, en dan te zeuren dat het Westen de Russen niet mag.

120ste dag van oorlog: De internationale reputatie van Rusland is tot een nieuw dieptepunt gedaald. Van een toch al slechte 30 procent vorig jaar, is de status van Rusland dit jaar nu gedaald tot 16 procent. Het gevaar van een door Rusland begonnen wereldoorlog is sinds de Tweede Wereldoorlog nog nooit zo groot geweest.
Men begrijpt het gezeur van Poetin en Lavrov echt niet! Rusland is immers deze volstrekt zinloze oorlog begonnen en is op brute wijze een volstrekt vreedzaam land binnengevallen! Hoe kon zo'n groot land zo'n vreselijke zombie worden?

119de dag van de oorlog: De vrije wereld moet dringend een oplossing vinden voor het door Rusland geblokkeerde graan. Een van de grootste hongersnoden in de derde wereld in decennia dreigt als Rusland doorgaat met het blokkeren van de havens. Schurkenstaten als China en Rusland zullen dit genadeloos uitbuiten.

118e dag van oorlog: De Turkse president Erdogan chanteert de hele NAVO en wil Finland en Zweden - twee van de meest vreedzame landen en democratieën ter wereld - niet toelaten tot de NAVO omdat zij volgens hem terroristische organisaties steunen. Dit zegt uitgerekend een dictator die de democratie en de mensenrechten met voeten treedt.

117de dag van de oorlog: Russische TV chef propagandist dreigt de wereld met een wereldoorlog. Hij zegt dat de wereld seconden verwijderd is van een derde wereldoorlog. Natuurlijk geven de Russen altijd het Westen de schuld van alles wat de Russen zelf doen en plannen!

116de dag van de oorlog: De oorlogsmisdadiger en president van Rusland vergelijkt zichzelf steeds meer met keizer Peter de Grote en belooft de Russen dat hij voormalig Russisch grondgebied zal terugnemen. Dit is wat Peter de Grote deed met ongelooflijk wrede oorlogen in het begin van de 18e eeuw.

115e dag van de oorlog: De Russen begaan elke denkbare puinhoop! Ze bombarderen een volkomen onschuldig land. Ze doden kinderen en vrouwen. Ze stelen alles wat mogelijk is. Ze laten de mensen in de derde wereld verhongeren, omdat ze het graan van de Oekraïne niet laten exporteren. Ze gebruiken alle wapens die verboden zijn volgens de Conventie van Genève en bedreigen het Westen, vooral de Baltische landen, schaamteloos met oorlog. De Russen zijn werkelijk de personificatie van het kwaad geworden.

114e dag van oorlog: Poetin wil Oekraïne nog steeds vernietigen. Er is geen rechtvaardiging voor zijn neo-imperialistische aanval. Hij en zijn Russen zijn oorlogsmisdadigers in duizenden. Veel kinderen en vrouwen zijn naar Rusland gedeporteerd en hun verblijfplaats is onbekend. Rusland geeft zelfs geen toegang aan het internationale Rode Kruis.
De twee presidenten van de schurkenstaten, China en Rusland, hebben lange telefoongesprekken gevoerd en hebben besloten tot een nog betere en nauwere samenwerking.
De meeste respectabele bedrijven in het Westen hebben hun samenwerking met Rusland volledig stopgezet. Slechts enkele bedrijven zonder scrupules blijven in Rusland werken met ongelooflijke verklaringen.

113de dag van de oorlog: BREAKING NEWS: Vandaag zijn kanselier Scholz van Duitsland, president Macron van Frankrijk en premier Draghi van Italië in Kiev aangekomen voor besprekingen met de Oekraïense president Selenskyj. Het langverwachte bezoek van Bondskanselier Scholz van Duitsland is daarmee een feit geworden. De westerse wereld wacht met spanning af wat het bezoek Oekraïne zal brengen.

112e dag van oorlog: Inderdaad, na meer dan 100 dagen is de zwakke Duitse kanselier Scholz comfortabel om een bezoek aan Kiev te overwegen. Scholz was beledigd omdat de Duitse president en toen zeer Rusland-vriendelijke minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier niet welkom was.

111e dag van de oorlog: Aangezien de Russen duizenden oorlogsmisdaden begaan, willen ze zich nu logischerwijs niet aan de mensenrechten houden en erkennen ze de rechtbanken voor de mensenrechten niet meer. Poetin heeft hiertoe een decreet ondertekend. Terug naar de barbarij!

110e dag van de oorlog: Poetin en zijn gemene Russen proberen de wereldorde te veranderen met een hongersnoodplaag. Daartoe vernietigen ze grote opslagplaatsen met tarwe en maïs in Oekraïne. Met een zeeblokkade verhinderen ze ook de export van het graan. De arme landen in Afrika en Azië zullen de prijs moeten betalen.

109de dag van de oorlog: Scholz lijkt de nieuwe Chamberlain te zijn. Met zijn valse verzoeningspolitiek zal hij de geschiedenis ingaan als een van Duitslands zwakste kanseliers. Hij duikt, wringt zich in bochten en tijdens belangrijke stemmingen gaat hij gewoon naar het buitenland. Hij verhindert dat Oekraïne de broodnodige zware wapens krijgt om zich tegen het agressieve Rusland te verdedigen.
Rusland viert zijn nationale feestdag. Poetin waarschuwt het Westen voor expansie naar het Oosten. Maar het is alleen Rusland dat zijn land illegaal naar het Westen wil uitbreiden.

108ste dag van de oorlog: Obama roept op tot langdurige steun aan Oekraïne. Hij zei dat men getuige is van een oorlog die herinnert aan de donkerste geschiedenis van Europa, maar ook van een heldhaftig verzet van het Oekraïense volk tegen de Russische agressors. Obama herinnert eraan dat er helaas in veel landen dictators en alleenheersers zijn die hun volkeren proberen te onderdrukken en zichzelf te verrijken.

107e dag van oorlog: Kremlinleider Vladimir Poetin is nu helemaal gek geworden en vergelijkt zichzelf met Peter de Grote. Hij rechtvaardigt zijn oorlog met een tsaar die 300 jaar geleden leefde. Hij zegt dat hij oud Russisch grondgebied wil terugwinnen. Stel je voor dat Mongolië of de Romeinen dat ook wilden!

106e dag van de oorlog: de barbaarse en laffe Russen houden zich niet aan de Conventie van Genève. Noch bij de wrede oorlogsvoering en vernietiging van Oekraïne, noch bij de behandeling van krijgsgevangenen. Rusland begaat dagelijks duizenden oorlogsmisdaden en heeft de wereldgemeenschap volledig verlaten. Rusland is echt het kwaad in deze wereld geworden!

105e dag van de oorlog: Poetin en Medvedev en alle andere schurken en oligarchen die zichzelf hebben verrijkt ten koste van de Russische staat zijn de echte oorlogsmisdadigers en zullen zich op een dag moeten verantwoorden voor het internationale tribunaal voor oorlogsmisdaden. Hun ongerechtvaardigde aanval op Oekraïne en alle bloedbaden waartoe zij opdracht hebben gegeven of die zij hebben goedgekeurd, zullen worden gestraft.

104e dag van de oorlog: De schurkenstaat Servië weigert alle sancties tegen Rusland en verwacht lid te worden van de EU. Wat een grote vergissing en verkeerde beslissing van de Serviërs! En Turkije biedt een warm welkom aan alle Russen, hun geld en hun oorlogsmisdadigers. Communistisch China staat sowieso aan de kant van de Russen. Ook Hongarije is nog steeds zeer bevriend met Rusland. De dictators van deze wereld zijn verenigd en hun volk telt voor niets. De Westerse vrije en democratische wereld steunt het democratische Oekraïne!

103de dag van de oorlog: De Russische president Poetin, die wereldwijd geïsoleerd is en nog maar een paar vrienden heeft in schurkenstaten als China, Servië, Hongarije en Turkije, is gefrustreerd. Hij dreigt Oekraïne met totale vernietiging als het wapens krijgt geleverd.
Bovendien hebben de Russen raketten afgevuurd op graantreinen in Kiev om de hongersnood in Afrika te vergroten.

102e dag van de oorlog: Vandaag zijn de Russen weer begonnen met het bombarderen van de hoofdstad Kiev in Oekraïne. De democratische en vrije landen van de wereld zullen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat het dictatoriale Rusland deze oorlog niet wint.

101e dag van de oorlog: Turkije, vriend van de Russen en een land geregeerd door een despoot, koopt nu van de Russen het in Oekraïne gestolen graan. Interpol is ingeschakeld en stelt een onderzoek in. Bovendien ontvangt Turkije de Russische oorlogsmisdadigers en oligarchen met open armen. De Russen kunnen in Turkije onroerend goed kopen en hun jachten in de havens van Turkije verbergen.

100ste dag van de oorlog: RUSLAND is het kwaad in de wereld geworden! Rusland voert nu al 100 dagen een wrede oorlog tegen Oekraïne zonder enige reden en de Russen vermoorden kinderen, vrouwen en mannen. Ze verkrachten, plunderen en doden. Schande over Rusland! Hopelijk zal Rusland een zeer hoge prijs moeten betalen voor deze gruweldaden en de poging om de Oekraïense bevolking uit te roeien.

99e dag van oorlog: Rusland gaat door met het doden van kinderen, vrouwen en mannen in Oekraïne zonder reden. De EU, de VS, de NAVO, de G7 en de VN veroordelen de barbaarse oorlog van de Russen. Slechts enkele schurkenstaten zoals China, Noord-Korea en Turkije staan aan de zijde van de Russen. Vluchten naar Rusland zijn alleen mogelijk via schurkensteden: Istanbul, Belgrado, Dubai en Doha!

98ste dag van de oorlog: De Russen zijn verdomd achterbaks en vooral wreed! Eerst vertellen ze iets over vluchtelingengangen en dan bombarderen ze de vluchtelingenbussen met artillerie.

97e dag van de oorlog: De Russen blijven graan stelen in Oekraïne en chanteren de wereld met hongersnood ! Rusland heeft alle ethiek, moraal en fatsoen verloren. Rusland is al lang geen lid meer van de wereldgemeenschap en heeft geen toekomst meer. Het is tijd dat Poetin omver wordt geworpen.

96e dag van de oorlog: het zinloos doden van mannen, vrouwen en kinderen in Oekraïne gaat door. Veel leed voor de Oekraïners, maar ook voor de families van de tienduizenden gesneuvelde Russische strijders. Maar de krankzinnige Poetin en zijn entourage in het Kremlin trekken zich daar duidelijk niets van aan.

95ste dag van de oorlog: Rusland toont de wereld zijn ware gezicht: een staat van terreur geleid door de psychopaat en oorlogsmisdadiger Poetin. En de Russen juichen hem toe en de Russische katholieke kerk staat hem bij en juicht de oorlog toe.

94e dag van de oorlog: De Russische president chanteert nu de hele wereld met het in Oekraïne gestolen graan en de geblokkeerde zeehavens van waaruit Oekraïens graan niet meer geëxporteerd kan worden. Het is echt de vraag hoe lang het nog moet duren voordat deze oorlogsmisdadiger uit de weg wordt geruimd!

93e dag van de oorlog: De barbaarse Russen bombarderen vele steden in het zuiden en oosten van Oekraïne en gaan door met het doden van duizenden burgers. De Turkse dictator en Poetin vriend Erdogan is het enige NAVO land dat de toelating van Zweden en Finland blokkeert en probeert de Westerse wereld te chanteren.

92ste dag van oorlog: De EU-Commissie stelt voor om de fondsen van de Russische oligarchen niet langer alleen te bevriezen, maar in beslag te nemen en te investeren in de wederopbouw van Oekraïne. Ondertussen gaan de barbaarse Russen door met het bombarderen van hele steden.

91ste dag van oorlog: Het is een schande om te zien hoe Hongarije, Turkije en Zuid-Afrika worden geregeerd door despoten die liever aan Rusland vasthouden dan aan Oekraïne! En de Duitse bondskanselier Scholz is een uitsteller en reist liever naar Japan of Afrika in plaats van te regeren en verantwoordelijkheid te nemen in Europa. Rusland gaat door met het verwoesten van grote delen van Oekraïne en blijft burgers doden.

90e dag van de oorlog: precies drie maanden geleden vielen de Russen Oekraïne binnen zonder enige reden. Sindsdien voeren de Russen een wrede oorlog tegen Oekraïne en vermoorden ze de inwoners op beestachtige wijze. Vandaag waarschuwt ook president Loekasjenko van Wit-Rusland voor een derde wereldoorlog. Rusland en Wit-Rusland zijn inderdaad een groot gevaar voor de wereldvrede!

89ste dag van de oorlog: Boris Bondarev was 20 jaar lang een Russisch diplomaat. Hij nam vandaag ontslag en zegt in zijn afscheidsbrief: "Ik heb me nog nooit zo geschaamd voor mijn land". Hij zegt dat de oorlog van Rusland niet alleen een misdaad is tegen de Oekraïners, maar ook tegen de Russen.

88e dag van de oorlog: De Russen hebben de eens zo rijke industriestad Mariupol volledig gebombardeerd. Het grondwater is vergiftigd door de vele massagraven met burgerslachtoffers die door de Russen zijn gedood. De Russen willen nu van Mariupol een badplaats maken. Gewoonweg ziek!

87ste dag van de oorlog: De Russen beschieten vele Oekraïense steden zinloos en willekeurig. Bovendien hebben veel extremisten, rechtsextremisten en neonazi's zich bij het Russische leger aangesloten.

86e dag van de oorlog: De Russische logica is pervers. Eerst veroveren de Russen met oorlog de Oekraïense kerncentrale en nu willen ze geld van Oekraïne voor de elektriciteit. Dan stelen ze de tarweoogst van Oekraïne en blokkeren Oekraïense havens en geven de wereld de schuld van de hongersnoden! Lomp!

85ste dag van de oorlog: Het Internationaal Strafhof stuurt een team van 42 experts naar Oekraïne om oorlogsmisdaden en wreedheden van de Russen te onderzoeken.
Russische krijgsgevangenen melden dat hun commandanten eigenhandig hun gewonde kameraden neerschoten die niet meer konden lopen. Wat een barbaren zijn die Russen toch!

84ste dag van de oorlog: Rijke Russen investeren nu hun geld in Turkije om de sancties tegen hen te ontlopen. Van de ene schurkenstaat naar de andere schurkenstaat. Veel Russen kopen ook onroerend goed in het corrupte Turkije, waar Russen zeer welkom zijn.

83ste dag van oorlog: De volkomen geïsoleerde en belachelijke president van Turkije wil voorkomen dat Zweden en Finland lid worden van de NAVO. Erdogan moet onder ongelooflijke druk van Poetin staan. Zo'n gênant figuur. Erdogan chanteert de hele NAVO!

82ste dag van oorlog: Gekke Poetin en zijn zieke Kremlin maatjes bedreigen de wereld meer en meer met krankzinnige vergeldingsacties. Ze vergeten volledig dat Rusland zonder enige reden de oorlog tegen Oekraïne is begonnen en het bestaan van Oekraïne ontkent.

81ste dag van de oorlog: Vanwege de aanvalsoorlog van de Russen in Oekraïne willen Zweden en Finland lid worden van de NAVO, zodat zij niet ook door de Russen worden aangevallen. Rusland bedreigt nu de twee soevereine staten met wraak. Poetin is niet meer te houden! De Russen kunnen alleen maar hopen op een staatsgreep.

80e dag van de oorlog: de Russen doden niet alleen op brute wijze de Oekraïense verdedigers van Mariupol, maar gaan ook op zoek naar hun families en doden hen op laffe wijze. De Russen zijn echt barbaren. Nu beginnen de eerste tribunalen voor oorlogsmisdaden tegen de Russen.

79ste dag van de oorlog: De Russische generaal Zhuravlyov, die in Aleppo al de ergste oorlogsmisdaden heeft begaan, heeft nu de leiding over de Russische aanvalsoorlog tegen Oekraïne en heeft toestemming gegeven voor de verboden clusterbommen.

78ste dag van de oorlog: Voormalig Russisch president Medvedev dreigt opnieuw met NAVO en nucleaire oorlog. Het is duidelijk dat Rusland zich vastbijt in graniet met de aanvalsoorlog tegen Oekraïne.

77e dag van de oorlog: De oorlogsmisdadiger Poetin en zijn barbaarse Russische leger gebruiken clusterbommen in Oekraïne. Deze clustermunitie is ontworpen om een bijzonder groot aantal burgers zwaar te verwonden of te doden. Verminkte kinderen en volwassenen zijn helaas het verschrikkelijke resultaat.

76ste dag van de oorlog: De oorlogsmisdadiger Poetin laat hotels en winkelcentra in Odessa bombarderen. Nog meer mensen, mannen, vrouwen en kinderen worden door de Russen op gruwelijke wijze vermoord.

75e oorlogsdag: Helaas, niets nieuws op de dag van de vrede en de herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog: De Russen blijven Oekraïne bombarderen en Poetin zegt gekke dingen in zijn toespraak.

74e oorlogsdag: Poetin en de Russen, hebben ons geleerd dat vrede niet gegarandeerd is en als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Op elk moment kan een schurk en schurk een oorlog beginnen en de wereld in chaos storten. Rusland laat ons momenteel de gruwel en het kwaad in deze wereld zien!

73ste dag van oorlog: Russen in Oekraïne blijven vrouwen en kinderen verkrachten - allemaal met de goedkeuring van Poetin en zijn trawanten. De wereld wacht vol spanning af welke nieuwe misdaden Poetin op 9 mei 2022 zal aankondigen.

72e dag van de oorlog: Er zijn bewijzen dat de Russen meer dan 700.000 ton graan hebben gestolen in Oekraïne! Bovendien stelen de Russen ook zonder schaamte tractoren en ander materieel. De Russen plunderen ook hele huizen en stelen al het mogelijke.

71ste dag van de oorlog: De wereld verneemt helaas steeds meer over mishandeling en marteling van Oekraïners door de Russen. De Russen laten dagelijks zien tot welke barbaarse gruweldaden zij in staat zijn.

70ste dag van de oorlog: De Russen bombarderen zonder onderscheid vele steden in Oekraïne. De belangrijkste doelwitten zijn woonwijken, spoorwegstations en infrastructuur.
Het Kremlin ontkent plannen voor een algemene mobilisatie.

Dag 69 van de oorlog: De Russen beschieten zonder onderscheid burgerdoelen in Oekraïne. Ze gaan door met het doden van vrouwen en kinderen op de meest brute manier.

68e dag van de oorlog: Poetin en zijn Rusland zakken elke dag moreel steeds verder weg. Nu hebben ze een vluchtelingentrek in Mariupol met geweld beschoten en geprobeerd de vluchtelingen ook nog te vermoorden.

67e dag van de oorlog: Poetin is nu helemaal gek geworden: De Russische presentator Dmitry Kiselyov schokt op de Russische staatstelevisie. Hij laat zien hoe de onderwater drone Poseidon een tsunami kan veroorzaken die het Verenigd Koninkrijk verwoest.

66ste oorlogsdag: Zelfs voor de onmenselijke Poetin en zijn Russen een nieuw dieptepunt: Ze maken teddyberen met explosieven klaar om kinderen te verminken en te doden!

65e oorlogsdag: De bloedige oorlog van Rusland in Oekraïne woedt al meer dan twee maanden - Poetin laat woongebouwen bombarderen, laat burgers verkrachten, martelen en vermoorden. Er komt geen einde aan de gruweldaden en oorlogsmisdaden - elke dag meer.

64ste dag van oorlog: Rusland heeft aangekondigd dat het ook plannen heeft om NAVO-staten aan te vallen. De NAVO laat er geen twijfel over bestaan: wij zullen elke centimeter verdedigen tegen aanvallen van Rusland!

63e dag van de oorlog: De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov dreigt met een derde wereldoorlog en dreigt Kiev en Londen te bombarderen. Hij wil ook buitenlandse diplomaten en regeringsleiders doden die naar Kiev reizen. Rusland heeft ook een gasstop afgekondigd voor Polen en Bulgarije.

62e dag van de oorlog: De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov doet vrezen voor een derde wereldoorlog. Het gevaar is groot. De geschiedenisboeken zullen zeggen dat Rusland zonder reden is begonnen!

61e oorlogsdag: In plaats van te bidden voor vrede, promoot Poetins patriarch Kirill de Russische aanvalsoorlog tegen Oekraïne. De 75-jarige rechtvaardigt het doden van duizenden Oekraïners en de verwoesting van talrijke steden als een strijd van het goede tegen het kwade uit het Westen. De Russisch-orthodoxe kerk wordt blijkbaar beheerst door de duivel zelf.

60ste dag van de oorlog: Russische leger bombardeert ziekenhuis in Bashtanka. Het ziekenhuis in Bashtanka ligt in puin. Het werd dinsdag door een raket getroffen, hoewel het duidelijk als een ziekenhuis was gemarkeerd. Niets is heilig voor de Russen!
Walgelijk. Terwijl oorlogsmisdadiger Poetin Pasen viert, gaan zijn troepen door met moorden in Oekraïne.

Dag 59 van de oorlog: De noordoostelijke Oekraïense stad Kharkiv ligt in puin. De wrede Russische aanvallen volgen elkaar al weken op, en de mensen zoeken bescherming in bijna elk metrostation. Maar velen kunnen niet aan de aanvallen ontsnappen, worden gedood of ernstig gewond. De overlevenden vechten wanhopig voor hoop. Maar de Russen blijven moorden.

58ste dag van de oorlog: De Russische wreedheden houden niet op. In Manhush bij Mariupol is een massagraf ontdekt met wel 9000 doden.

57e dag van de oorlog: Poetin en zijn Russen vernietigen op barbaarse wijze en doelbewust de burgerbevolking in Oekraïne. Ze ontginnen zelfs de begraafplaatsen. Schande over Rusland! Rusland pleegt genocide en oorlogsmisdaden op grote schaal! Vele massagraven ontdekt in Oekraïne.

56e dag van de oorlog: elke dag sterven duizenden mensen in Oekraïne. Verantwoordelijk hiervoor is de Russische president Poetin, een oorlogsmisdadiger die zijn brute agressieoorlog in het oosten van het land blijft opvoeren.

55e dag van de oorlog: we zullen NOOIT de barbaarsheid van de Russen in Oekraïne vergeten. De hernieuwde onmenselijke grootschalige aanval op Oekraïne is verschrikkelijk.

Poetins bloedige oorlog in Oekraïne woedt nu al meer dan drie maanden - het heeft niet alleen het binnengevallen land veranderd, maar de hele wereld.
Wees solidair met Oekraïne, dat door de Russen wordt aangevallen, en denk er de komende decennia niet aan om Rusland te bezoeken of Russische producten te kopen.
Er zijn waarschijnlijk maar weinig landen die zo leugenachtig zijn als Rusland! Voortdurend wilde aantijgingen en beschuldigingen aan het adres van het Westen - natuurlijk altijd zonder enig bewijs! Rusland is echt een schurkennatie!
De gruweldaden van de Russen in Oekraïne tegen vrouwen en kinderen zijn onbeschrijflijk gruwelijk. Generaties van mensen zullen de Russen voor altijd haten voor hun beestachtige daden.

Help alstublieft om Poetin en de andere Russische oorlogsmisdadigers te stoppen! Gruwelijke oorlogsmisdaden worden gepleegd door Russen tegen Oekraïners - zoals eerder in Aleppo in Syrië en andere plaatsen!
De wreedheden die door de Russen in Oekraïne zijn begaan, zijn onbeschrijfelijk. Zoiets heeft Europa sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hoeven meemaken! En vergeet niet dat Russen nog steeds vrienden en supporters hebben: Wit-Rusland, China, Hongarije, India, Servië, Syrië, Turkije en andere schurkenstaten.
De volgende bedrijven en personen hebben al ingestemd met #BoycottRussia.
Zelenskyj: Rusland is grenzeloos kwaad en probeert de hele bevolking van Oekraïne te vermoorden! (april 2022)
De Russische aanvallen op Oekraïne tonen aan dat de Russen verachtelijke barbaren en laffe strijders zijn! Ze doden onschuldige kinderen en verkrachten willekeurig vrouwen.
Veel Russen in het Russische leger in Oekraïne zijn oorlogsmisdadigers, massamoordenaars, kinderverkrachters en verkrachters.
Rusland onder Poetin is puur kwaad! Rusland laat zijn ware en lelijke gezicht zien in Oekraïne.
De brute strijd van de barbaren gaat helaas onverminderd door voor Pasen 2022! Poetins soldaten in Oekraïne: ze doden, martelen en verkrachten. Het Russische leger pleegt de meest brute slachtingen in Oekraïne! En laf ontkennen ze alles. Ook met Pasen 2022 worden de Russen onder Poetin steeds barbaarser en brutaler.
Paaszondag 2022. Een dag van vrede. Niet voor de Russen - ze blijven Oekraïne op brute wijze aanvallen en willen het land vernietigen! En ze blijven dreigen met kernwapens.
Rusland bedreigde Mariupol in Oekraïne op Paaszondag en begon met de vernietiging en moord op alle inwoners.

Reis NIET naar Rusland vanwege de niet-uitgelokte en ongerechtvaardigde invasie van Oekraïne door Russische strijdkrachten, het potentieel voor intimidatie van de V.S. en Europese burgers door veiligheidsfunctionarissen van de Russische regering is erg hoog! Vertrouw Rusland NIET! Het is gewoon te gevaarlijk!

Ondersteun deze wrede Russische agressieoorlog niet door Rusland binnen te gaan of door Russische producten te kopen! Boycot ook producten van bedrijven die nog steeds aan Rusland leveren (o.a. #boycottrittersport, BASF, Bayer, Henkel, Siemens, Siemens Energy, Nestlé en 200 anderen)! Meer dan 1000 bedrijven hebben hun activiteiten in Rusland beperkt — Maar sommige blijven – Bekijk de volledige lijst hier

Kies een stad