476,600 reviews van onderwijsinstellingen - check rating - vergelijk prijzen

476'600 beoordelingen van 3'020 scholen, cursusaanbieders & onderwijsinstellingen

Universiteiten - Hogescholen - Internationale talenscholen - studie in het buitenland - taalreizen - afstandsonderwijs - werk en studie - stages

Laatst beoordeeld talenschool

Meiji Academy - Japanese Language & Culture, Fukuoka, Japan

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars Stars

JB Ledoux van Toulon, France schrijft een recensie:

Ik besloot een jaar vrij te nemen voordat ik weer aan het werk ging en een langdurige baan vond. Ik heb zes maanden in Japan doorgebracht om Japans te studeren bij Meiji Academy. Het was echt fantastisch. Deze ervaring heeft mijn leven veranderd, echt waar! Ik leerde zoveel over mezelf, en ik ontmoette veel verschillende mensen die mijn ogen openden voor een heleboel dingen. We hebben urenlang gekletst in het sharehouse, waar we onze levenservaringen, onze verhalen en onze dromen voor de toekomst deelden. We brachten ook veel tijd door in de klas om te studeren! Mijn niveau van Japans is nu erg goed, ik kan over elk onderwerp spreken. Soms ontbreekt het me aan woordenschat, maar in dit geval probeer ik een definitie te geven van het woord dat ik zoek, en in het algemeen begrijpen Japanse mensen het gemakkelijk.

Echt, ik zal deze zes maanden in Fukuoka met Meiji nooit vergeten, dit zijn mijn beste herinneringen tot nu toe.

Recent toegevoegde Universiteit

Ludwig-Maximilians-Universität München

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars StarsEducationStars Stars

Munich, Duitsland

Welkom in Ludwig-Maximilians-Universität München - de universiteit in het hart van München. De LMU wordt erkend als een van de belangrijkste academische en onderzoeksinstellingen van Europa. Sinds onze oprichting in 1472 heeft LMU geïnspireerde wetenschappers en getalenteerde studenten van over de hele wereld aangetrokken en de universiteit op de hoogte gehouden van ideeën die onze complexe wereld uitdagen en veranderen.

Krijg een idee van wie we zijn - de universiteit in het hart van München. Ludwig-Maximilians-Universität München is een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in Europa, met een meer dan 500 jaar lange traditie. De universiteit zet zich in voor de hoogste internationale normen van uitmuntendheid op het gebied van onderzoek en onderwijs.

De LMU München heeft een klassiek academisch profiel dat zich uitstrekt van de geestes- en cultuurwetenschappen, het recht, de economie en de sociale wetenschappen tot de geneeskunde en de natuurwetenschappen. De universiteit is verdeeld in 18 faculteiten en beschikt over een van de beste bibliotheeksystemen van Duitsland. Creatief denken, probleemoplossing en onderzoek staan centraal in de academische programma's van de LMU. Met 2.300 bedden is het Medisch Centrum, naast de Charité in Berlijn, het meest prestigieuze en grootste instituut van dit soort in Duitsland.

München, of München in het Duits, is een belangrijk centrum voor hoger onderwijs, onderzoek, technologie en de media. De LMU, de universiteit in het hart van München, vormt een integraal onderdeel van het stadslandschap en heeft campussen in de hele stad. München is niet alleen Duitslands belangrijkste centrum voor hoger onderwijs en onderzoek, het heeft ook zijn eigen onnavolgbare aantrekkingskracht. De ligging binnen handbereik van de Beierse Alpen, de stedelijke flair, het rijke palet aan culturele instellingen en het grote aanbod aan vrijetijdsactiviteiten trekken bezoekers uit de hele wereld aan.

De LMU München trekt jaarlijks een groot aantal internationale studenten aan - 15 procent van de 50.000 studenten komt uit andere landen dan Duitsland. Het International Office is de eerste aanloophaven voor studenten uit de hele wereld die hier een diploma willen behalen of gewoon een semester of een jaar willen komen studeren, maar ook voor studenten van LMU München die een tijdje in het buitenland willen studeren.

In overeenstemming met het internationale bereik van LMU München, bieden zo'n 700 hoogleraren en 4.000 academische stafleden uit de hele wereld aan de 18 faculteiten een breed en goed gedifferentieerd spectrum van academische disciplines en onderzoeksgebieden. Hun kennis en creatieve intelligentie vormen de basis van de uitstekende onderzoeksbalans van de universiteit, zoals erkend door vele nationale en internationale rangschikkingen.

Het bevorderen van de volgende generatie onderzoekers is essentieel voor een innovatieve universiteit. LMU München biedt daarom getalenteerde ...

Lijst van de top 10 scholen in Australië
De 10 beste talenscholen in Australië
Lijst van de top 10 scholen in Canada
De 10 beste talenscholen in Canada
Lijst van de top 10 scholen in Duitsland
De 10 beste talenscholen in Duitsland
Lijst van de top 10 scholen in Engeland
De 10 beste talenscholen in Engeland
Lijst van de top 10 scholen in Frankrijk
De 10 beste talenscholen in Frankrijk
Lijst van de top 10 scholen in Ierland
De 10 beste talenscholen in Ierland
Lijst van de top 10 scholen in Italië
De 10 beste talenscholen in Italië
Lijst van de top 10 scholen in Japan
De 10 beste talenscholen in Japan
Lijst van de top 10 scholen in Malta
De 10 beste talenscholen in Malta
Lijst van de top 10 scholen in Nieuw-Zeeland
De 10 beste talenscholen in Nieuw-Zeeland
Lijst van de top 10 scholen in Spanje
De 10 beste talenscholen in Spanje
Lijst van de top 10 scholen in Verenigde Staten
De 10 beste talenscholen in Verenigde Staten