564,312 reviews van onderwijsinstellingen - check rating - vergelijk prijzen

De afgelopen maanden hebben helaas meer dan 200 van onze partners moeten sluiten vanwege de Covid-crisis. Bovendien zijn veel van onze partnerscholen nu alleen actief via afstandsonderwijs, dus hebben we besloten ons beoordelingsplatform te sluiten. Wij danken u voor uw jarenlange vertrouwen en begrip voor de sluiting.


564'312 beoordelingen van 3'088 scholen, cursusaanbieders & onderwijsinstellingen

Universiteiten - Hogescholen - Internationale talenscholen - studie in het buitenland - taalreizen - afstandsonderwijs - werk en studie - stages

Laatst beoordeeld talenschool

Linguista Zürich, Zurich, Switzerland

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars Stars

Petra, Gabi, Toni van Kanton Aargau schrijft een recensie:

Tijdens die twee weken heb ik niet alleen Engels geleerd, maar ook zoveel meer over de geschiedenis, de mensen, de natuur en ik had deze waardevolle tijd voor geen goud willen missen. Een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Met het persoonlijke advies van Linguista en het professionele personeel ben ik zo in het charmante Totnes terechtgekomen. Een echt bijou, zo heerlijk Brits en gelegen aan de Dart, landschappelijk een droom. De school was zo persoonlijk en de mensen hartelijk, inclusief koffie in het kantoor van de secretaresse. De leraren waren ook zeer overtuigend, de perfecte sfeer voor schoollessen. De georganiseerde excursies waren leerzaam en interessant. Wat mij beviel was deze mengeling met sightseeing van de steden en de natuur, deze kustwandelingen, wandelingen naar de wijngaarden en zo veel meer. Gewoon onvergetelijk mooie ervaringen in deze droomachtige natuur. Ik zou eeuwig door kunnen gaan met raaskallen en ik spreek ook voor mijn klasgenoten. De gastgezinnen waren ook erg aardig, de mijne kookte zelfs uitzonderlijk goed. Ik ben van plan om volgend jaar weer zoiets te doen, gewoon een perfecte vakantie incl. onderwijs. Petra Reich

Recent toegevoegde Universiteit

Bocconi University Milan

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars Stars

Milan, Italië

De Università Bocconi is opgericht als een opening naar de moderniteit, als een daad van geloof in de vooruitgang en in haar nauwe relatie met de vooruitgang van de kennis, altijd in dialoog met de buitenwereld.

Ferdinando Bocconi, een voorloper van de grootschalige distributie in Italië, besloot zijn rijkdom en familienaam te verbinden aan een prestigieuze onderwijsinstelling, ter nagedachtenis van zijn zoon Luigi, die in de slag bij Adua was gesneuveld.

Leopoldo Sabbatini, auteur van het onderwijsprogramma en eerste president en rector van de universiteit, herinnerde in zijn geschriften aan de verdiensten van Ferdinando Bocconi: hij had de universitaire studies van Bocconi opgezet met respect voor "de harmonie tussen school en leven", en hij begreep het belang van de rol van cultuur en wetenschap als fundament van de economische en morele groei van de natie.

Een eeuw na de oprichting zijn de waarden die de stichters van de Università Bocconi inspireerden, intact gebleven en leven zij nog steeds voort in de activiteiten van de universiteit. Sinds 1955 is het Istituto Javotte Bocconi - Associazione Amici della Bocconi, de stichting van de Università Bocconi, het belangrijkste referentiepunt voor de strategische en bestuurlijke keuzes van de Milanese universiteit. Sinds zijn oprichting heeft het instituut de universiteit op verschillende manieren financieel gesteund en de toewijding van de familie Bocconi aan de onderwijservaring doorgegeven aan jongere generaties. Het zorgt er ook voor dat deze verbintenis voortdurend op de beste en meest doeltreffende manier door de academische overheid wordt uitgevoerd.

Lijst van de top 10 scholen in Australië
De 10 beste talenscholen in Australië
Lijst van de top 10 scholen in Canada
De 10 beste talenscholen in Canada
Lijst van de top 10 scholen in Duitsland
De 10 beste talenscholen in Duitsland
Lijst van de top 10 scholen in Engeland
De 10 beste talenscholen in Engeland
Lijst van de top 10 scholen in Frankrijk
De 10 beste talenscholen in Frankrijk
Lijst van de top 10 scholen in Ierland
De 10 beste talenscholen in Ierland
Lijst van de top 10 scholen in Italië
De 10 beste talenscholen in Italië
Lijst van de top 10 scholen in Japan
De 10 beste talenscholen in Japan
Lijst van de top 10 scholen in Malta
De 10 beste talenscholen in Malta
Lijst van de top 10 scholen in Nieuw-Zeeland
De 10 beste talenscholen in Nieuw-Zeeland
Lijst van de top 10 scholen in Spanje
De 10 beste talenscholen in Spanje
Lijst van de top 10 scholen in Verenigde Staten
De 10 beste talenscholen in Verenigde Staten
Lijst van de top 10 scholen in Zwitserland
De 10 beste talenscholen in Zwitserland