564,312 recensioner av utbildningsinstitutioner - kolla betyg - Jämför priser

Under de senaste månaderna har tyvärr över 200 av våra partners varit tvungna att stänga på grund av Covid-krisen. Dessutom är många av våra partnerskolor nu endast aktiva via distansundervisning, så vi har beslutat att stänga vår betygsplattform. Vi tackar dig för ditt långa förtroende och din förståelse för stängningen.


564'312 Kommentarer till 3'088 skolor, kursleverantörer och utbildningsinstitutioner

Universitet - högskolor - Internationella språkskolor - Utlandsstudier - Språkresor - Distansundervisning - Arbete och studier - Praktik

Senast granskade språkskolor

Linguista Zürich, Zurich, Switzerland

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars Stars

Petra, Gabi, Toni från Kanton Aargau skriver en recension:

Under de två veckorna lärde jag mig inte bara engelska, utan också så mycket mer om historia, människor och natur, och jag skulle inte ha missat denna värdefulla tid för något i världen. En underbar upplevelse som jag bara kan rekommendera till alla. Det var tack vare de personliga råden från Linguista och den professionella personalen som jag hamnade i charmiga Totnes. En riktig bijou, så underbart brittisk och belägen vid Dart, naturmässigt en dröm. Skolan var så personlig och människorna varma, inklusive kaffe på sekreterarens kontor. Lärarna var också mycket övertygande, en perfekt atmosfär för skolundervisning. De organiserade utflykterna var lärorika och intressanta. Det jag gillade var denna blandning av sightseeing i städerna och natur, dessa kustpromenader, promenader till vingårdarna och så mycket mer. Enbart oförglömligt vackra upplevelser i denna drömlika natur. Jag skulle kunna fortsätta att tala i all oändlighet och jag talar också för mina klasskamrater. Värdfamiljerna var också mycket trevliga, min familj lagade till och med mat exceptionellt bra. Jag planerar att göra något liknande igen nästa år, en perfekt semester inklusive utbildning. Petra Reich

Nyligen tillagd universitet

Bocconi University Milan

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars Stars

Milan, Italien

Università Bocconi grundades som en öppning mot moderniteten, som en tro på framsteg och dess nära relation till kunskapsutvecklingen, alltid i dialog med omvärlden.

Ferdinando Bocconi, en föregångare till storskalig distribution i Italien, beslutade att knyta sin rikedom och sitt familjenamn till en prestigefylld utbildningsinstitution, till minne av sin son Luigi, som dog i slaget vid Adua.

Leopoldo Sabbatini, författare till utbildningsprogrammet och universitetets första president och rektor, påminde i sina skrifter om Ferdinando Bocconis förtjänster: han inrättade Bocconis universitetsstudier med respekt för "harmonin mellan skola och liv" och förstod vikten av kulturens och vetenskapens roll som grund för nationens ekonomiska och moraliska tillväxt.

Ett sekel efter grundandet har de värderingar som inspirerade grundarna av Università Bocconi förblivit intakta och fortsätter att leva vidare i universitetets verksamhet. Sedan 1955 har Istituto Javotte Bocconi - Associazione Amici della Bocconi, Università Bocconis stiftelse, varit den viktigaste referenspunkten för det milanesiska universitetets strategiska och styrningsmässiga val. Sedan institutet grundades har det stött universitetet ekonomiskt på olika sätt och fört vidare till yngre generationer Bocconi-familjens engagemang för utbildningsupplevelsen. Den garanterar också att den akademiska regeringen ständigt fullgör detta åtagande på bästa och mest effektiva sätt.

Lista över de 10 bästa skolorna i Australien
10 bästa språkskolor i Australien
Lista över de 10 bästa skolorna i England
10 bästa språkskolor i England
Lista över de 10 bästa skolorna i Förenta staterna
10 bästa språkskolor i Förenta staterna
Lista över de 10 bästa skolorna i Frankrike
10 bästa språkskolor i Frankrike
Lista över de 10 bästa skolorna i Irland
10 bästa språkskolor i Irland
Lista över de 10 bästa skolorna i Italien
10 bästa språkskolor i Italien
Lista över de 10 bästa skolorna i Japan
10 bästa språkskolor i Japan
Lista över de 10 bästa skolorna i Kanada
10 bästa språkskolor i Kanada
Lista över de 10 bästa skolorna i Malta
10 bästa språkskolor i Malta
Lista över de 10 bästa skolorna i Nya Zeeland
10 bästa språkskolor i Nya Zeeland
Lista över de 10 bästa skolorna i Schweiz
10 bästa språkskolor i Schweiz
Lista över de 10 bästa skolorna i Spanien
10 bästa språkskolor i Spanien
Lista över de 10 bästa skolorna i Tyskland
10 bästa språkskolor i Tyskland