476,600 recensioner av utbildningsinstitutioner - kolla betyg - Jämför priser

476'600 Kommentarer till 3'020 skolor, kursleverantörer och utbildningsinstitutioner

Universitet - högskolor - Internationella språkskolor - Utlandsstudier - Språkresor - Distansundervisning - Arbete och studier - Praktik

Senast granskade språkskolor

Meiji Academy - Japanese Language & Culture, Fukuoka, Japan

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars Stars

JB Ledoux från Toulon, France skriver en recension:

Jag bestämde mig för att ta ett år ledigt innan jag återvände till jobbet och hittade ett långtidsarbete. Jag tillbringade sex månader i Japan och studerade japanska med Meiji Academy. Det var riktigt fantastiskt. Denna upplevelse förändrade mitt liv, verkligen! Jag lärde mig så mycket om mig själv, och jag träffade många olika människor som öppnade ögonen för många saker. Vi tillbringade timmar med att chatta i aktiehuset, dela våra livserfarenheter, våra berättelser och våra drömmar för framtiden. Vi tillbringade också mycket tid i studietiden! Min japanska nivå är nu väldigt bra, jag kan prata om alla ämnen. Ibland saknar jag ordförråd, men i det här fallet försöker jag ge en definition av ordet jag letar efter, och i allmänhet förstår japanska människor lätt.

Jag kommer verkligen aldrig att glömma dessa sex månader tillbringade i Fukuoka med Meiji, det här är mina bästa minnen hittills.

Nyligen tillagd universitet

Ludwig-Maximilians-Universität München

EdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEdcuationStars StarsEducationStars StarsEducationStars Stars

Munich, Tyskland

Välkommen till Ludwig-Maximilians-Universität München - universitetet i hjärtat av München. LMU är erkänd som en av Europas främsta akademiska institutioner och forskningsinstitutioner. Sedan grundandet 1472, har LMU lockat inspirerade forskare och begåvade studenter från hela världen och hållit universitetet i centrum för idéer som utmanar och förändrar vår komplexa värld.

Få en uppfattning om vem vi är - universitetet i hjärtat av München. Ludwig-Maximilians-Universität München är ett av de ledande forskningshögskolorna i Europa, med en mer än 500 år lång tradition. Universitetet är engagerat i de högsta internationella standarderna för spetskompetens inom forskning och undervisning.

LMU München har en klassisk akademisk profil som sträcker sig från humaniora och kulturvetenskap, lag, ekonomi och samhällsvetenskap till medicin och naturvetenskap. Universitetet är indelat i 18 fakulteter och har ett av Tysklands bästa bibliotekssystem. Kreativt tänkande, problemlösning och forskning är centrala för LMU: s akademiska program. Med 2300 bäddar är dess Medical Center, bredvid Charité i Berlin, den mest prestigefyllda och största institutionen av detta slag i Tyskland.

München, eller München på tyska, är ett stort centrum för högre utbildning, forskning, teknik och media. LMU, universitetet i hjärtat av München, utgör en integrerad del av stadslandskapet och har campus i hela staden. München är inte bara Tysklands främsta nav för högre utbildning och forskning, det har också ett eget oinimerbart tilltal. Dess läge inom bekvämt räckhåll från de bayerska Alperna, dess urbana stil, dess rika palett med kulturella institutioner och det stora utbudet av fritidsaktiviteter som lockar besökare från hela världen.

LMU München lockar ett stort antal internationella studenter varje år - 15 procent av dess 50 000 studenter kommer från andra länder än Tyskland. Internationella kontoret är den första anropshamnen för studenter från hela världen som är intresserade av att genomföra en examen här eller bara besöka en termin eller ett år, liksom för studenter från LMU München som vill spendera lite tid på att studera utomlands .

I överensstämmelse med LMU Münchens internationella räckvidd, forskar och föreläser cirka 700 professorer och 4 000 akademiska personal från hela världen vid sina 18 fakulteter, och erbjuder ett brett och väl differentierat spektrum av akademiska discipliner och forskningsområden. Deras kunskap och kreativa intelligens utgör grunden för universitetets enastående forskningsbalans som erkänns av många nationella och internationella rangordningar.

Att främja nästa generation av forskare är avgörande för ett innovativt universitet. LMU München tillhandahåller därför begåvade doktorander och postdoktorer med en mängd olika utbildningsmöjligheter, inklusive ett särskilt akademiskt karriärprogram.

...

Lista över de 10 bästa skolorna i Australien
10 bästa språkskolor i Australien
Lista över de 10 bästa skolorna i England
10 bästa språkskolor i England
Lista över de 10 bästa skolorna i Förenta staterna
10 bästa språkskolor i Förenta staterna
Lista över de 10 bästa skolorna i Frankrike
10 bästa språkskolor i Frankrike
Lista över de 10 bästa skolorna i Irland
10 bästa språkskolor i Irland
Lista över de 10 bästa skolorna i Italien
10 bästa språkskolor i Italien
Lista över de 10 bästa skolorna i Japan
10 bästa språkskolor i Japan
Lista över de 10 bästa skolorna i Kanada
10 bästa språkskolor i Kanada
Lista över de 10 bästa skolorna i Malta
10 bästa språkskolor i Malta
Lista över de 10 bästa skolorna i Nya Zeeland
10 bästa språkskolor i Nya Zeeland
Lista över de 10 bästa skolorna i Spanien
10 bästa språkskolor i Spanien
Lista över de 10 bästa skolorna i Tyskland
10 bästa språkskolor i Tyskland